0

Description

Titel: Pearl

Titta Pearl Online

Använd länkarna nedan för att titta på Pearl fullfilms online-ström.

Klicka här för att se hela filmen i HD : https://123movs.xyz/se/?film=134#061319

.
.
.
.
.


HTTP Live Streaming (även känd som HLS) är ett HTTP-baserat media-streamingkommunikationsprotokoll som implementerats av Apple Inc. som en del av dess QuickTime-, Safari-, OS X- och iOS-programvara. Klientimplementeringar finns också i Pearl Microsoft Edge, Firefox och vissa versioner av Google Chrome. Stöd är utbredd i streaming media servrar.

HLS liknar MPEG-DASH eftersom den fungerar genom att bryta den övergripande strömmen i en sekvens Pearl av små HTTP-baserade filhämtningar, varvid varje nedladdning laddar en kort bit av en övergripande potentiellt obundet transportström. En lista över tillgängliga strömmar, kodade med olika bithastigheter, skickas till klienten med Pearl en utökad M3U-spellista.

Baserat på standard HTTP-transaktioner kan HTTP Live Streaming passera alla brandväggar eller proxyserverar som låter genom vanlig HTTP-trafik, till skillnad från UDP-baserade protokoll som RTP. Detta gör det Pearl också möjligt att erbjuda innehåll från konventionella HTTP-servrar och levereras över allmänt tillgängliga HTTP-baserade innehållsleveransnät. Standarden innehåller också en standardkrypteringsmekanism och säker nyckeldelning med HTTPS, som tillsammans ger ett enkelt Pearl DRM-system. Senare Pearl

Tags:

titta Pearl En Natt fulla gratis filmer online gratis

titta Pearl online gratis

Titta Pearl nätet MEGAVIDEO

hur man kan titta Pearl fullt gratis film på nätet

titta på fulla av Pearl

Titta Online Streaming Full Pearl

Titta Pearl Online gratis Nej Registrera dig

Administrators

  • Profile picture of karl25
© 2017 Florida Health Licenses Essentials